johan on ollut laiska. tai no. olihan se edellinen viikonloppu aika hapatusta kun oli maailma kylässä ja anni siellä töissä. kiipeilin banderolleja ripustamassa sekä hienoja rusettiköysiä. laminoin niin maan ********sti paperia että kone kipunoi. yli 10h päivät oli kuitenkin täynnä hauskoja hetkiä, uusia ihmisiä ja mukavata aikaa niin ei harmita. onneksi menin mukaan.

mutta sen jälkeen sitten ei kyllä ole niin mittään saanut aikaiseksi. maannut vaan ja voivotellut. mutta aloitetaan nousujohdanne. ostin kirjan tie luovuuteen- henkinen polku syvempään luovuuteen. kirjoittanut julia cameron. se on 12 viikon kurssi jossa joutuu joka päivä kirjoittamaan sekä tekemään muita tehtäviä jotta kadonnut luovuus löytyisi. suosittelen. jo johdannon luettuani olen varma että tämä on hyvä kirja. tarkoitus olisi taka-kannen mukaan raivata "negatiivisuudet sivuun ja auttaa päästämään luovuuden valloilleen". kuulostaako hyvältä? minusta ainakin. rouva(?) cameron on vetänyt näitä kursseja monille hädässä oleville taiteilijoille jotka ovat taas saaneet työskenneltyä kurssin ansiosta. ja nyt kurssin voi siis kirjan kautta tehdä ihan itsenäisesti. täää on hyvä juttu!!!!!

ja sen lisäksi aurinko paistaa. harakat härnää kissaa pihamaalla. ja illalla nään kai toveria ketä en ole vuoteen nähnyt. onhan tää elämä loppujen lopuksi aika kiva juttu. ja totally black on aika hyvä jäätelö.

 

tänään soi: maarit - jäätelökesä