huomena minä lähden mamalle ja papalle. niiden luokse kun saapuu valahtaa rauha sieluun ja mieleen. voi haistella työhuoneen maalin tuoksua, muotoilla paperimassaa ja rautalankaa tai tehdä omaa taidetta. voi menä takaportaille tupakalle ja katsoa kun savukiehkurat nousevat punaisen puutalon kattopeltejä kohden. voi lähteä oivan kanssa metsään juoksemaan pitkin sammalmättäitä ja jahtaamaan pupusia. onneksi ne on niin nopeita ne puput ettei me saada niitä kiinni.

voi ottaa jalkapallomatsin poikien kanssa pihalla. teinin kanssa voi keskustella che guevarasta, ja pienen kanssa vaikka aku ankasta. aamulla voi villasukat jalassa kipittää kierreportaat alas keittämään pannullinen kahvia ennenkuin isäntä herää, ja mamalle pitää muistaa laittaa teevettä. näin syksyisin ei saa unohtaa herättää poikia kouluun. aamupuuron jälkeen ne voi hannun kanssa viedä autolla pihaan saakka. saavatpahan pikkukylän asukit pohdittavaa, että ketä nuo vieraan näköiset ovat.

sitten voi mennä takaisin. taiteilla taas ja höpöttää hassuja ja henkeviä. syödä mahtavia falafel palloja ja kasviskastiketta.

sitten voikin, palata mieli rauhaisana takaisin kotikulmien hulinaan.

huomenna huomenna huomenna.


hetken piisi: björk - human behaviour