1) ihmisillä on liikaa rahaa
Luin taas kaupunkilehteä. tällä kertaa kyseessä oli city-lehti joka osasi kertoa, että kun katie holmes sai vihdoin tompan vihille maksoi hänen pukunsa....TADAA vaivaiset 1 600 000 jotain euroa. helvetti yli miljoona, melkein kaksi????? anteeksi, että kiroilen mutta nyt ei osaa muuta. mitäköhän ne häät sitten kokonaisuudessaa on maksaneet. *************** jos teillä tomppa ja katie on liikaa rahaa mä tiedän muutaman kohteen johon voisi laittaa. kai ne jotain hyväntekeväisyyttä harjoittaa noi suuret starat mutta milläköhän summilla. voi kirous kirous. no. kai se on kiva mällätä kun on millä sitä tehdä.

2) valoisampi tulevaisuus
nyt mä tiedän mitä teen isona. tiistaina tuli tv2selta dokumentti bordellissa syntyneet. itkin melkein koko ajan. ensinnäkin koska se on tehty kalkutassa (kolkata nykyisin) joka on kuin oma kotikaupunkini. ja toiseksi että siinä opetettiin lapsille valokuvausta ja pyrittiin rakentaa heille parempaa tulevaisuutta. projekti on yhä voimissaan. siinä yhdistyi kaikki kolme asiaa mitkä minulle on tärkeitä: intia, valokuvaus ja avustustyö. (ja lisäksi minusta tuntuu että dokumenttien teko voisi olla kiinnostavaa myös!!)
voisiko enempää olla minun duunini. en tiedä missä päin maailmaa sitä tekisin mutta jossain. en kyllä tiedä elättäiskö sillä itsensä, mutta jos tulisi välillä tänne suomeen tienamaan leipärahaa? halleluja. nyt pitää vaan alkaa elää sitä unelmaa pian, eikä vain unelmoida seuravaa viittäkymmentä vuotta.

tänään soi: foo fighters - times like these