niin. ei ole taas tullut kirjoiteltua. elämä vie mukanaan ihmeellisyyksiin. vähän kuin vuoristorataaa...ensin ollaan innoissaan ja katsellaan mitä tuleman pitää..sitten mennään huipulle ja yhtäkkiä alas.....ja sitten mennään ees taas ylösalas. korkealle ja matalalle. lopussa tulee se pimeä jännä tunneli mutta valokin taas löytyy. ja sitten pitää taas mennä uudelleen.

elin myös viikon hiljaisuudessa meditoiden. kirjoitan siitä kunhan saan ajatukseni ensin paperille.

nyt ei taas tule uni, vaikka viime viikolla olin joka ilta jo puoli kymmeneltä vällyjen alla. törmäsin netissä tähän joten kirjoitan siitä, kun en osaa omaa elämääni juuri nyt kommentoida. se on hyvällä mallilla mutta en oikein tiedä miten pukea sitä sanoiksi

eli.... ARKIPÄIVÄNTAVARANI TOP 12- meemi

olen päässyt pakolliset tavarat jutuista aika hyvin eroon reissatessa, ja muutenkin pohtiessa. mitä minä sillä tavaralla oikeasti teen. mutta mutta...onhan sitä juttuja mitä minäkin käytän päivittäin. tässä tulee.

1. KAHVI-/TEEMUKI  lemppari on oranssi punasilla kukilla. mahdollisimman iso kun silloin juoma maistuu parhaalle
2. PUNAINEN POLKUPYÖRÄ sillä pääsee melkein minne vaan
3. MATKAKORTTI olen rehellinen ja maksan suurimman osan juna/bussi/metro/ratikkamatkoistani...tarvitaan silloin kun menee niin kauas ettei jaksa/ehdi polkea
4. JOOGAMATTO lähes joka päivä käytössä, ja rakas.
5. VUOHENMAITORASVA sopii ihan mihin vaan rohtuneista huulista haavaumiin ja itikanpistoista auringonpolttamiin.
6. VILLASUKAT nyt syksyllä aina jalassa
7.KIRJA yleensä aina kassissa menin minne vaan. voi lukea junassa istuessa tai kaveria kahvilassa ootellessa.
8. KÄNNYKKÄ valitettavasti pakko olla mukana nyt koko ajan vaikka sitä inhoankin. keikkatyöläisenä on aina oltava tavoitettavissa.
9. SOLIDAARISUUSKALENTERI sinne voi kirjoittaa työvuorot kun niitä soitetaan ettei unohda. siinä on myös kivoja juttuja. tänä vuonna aiheena ruoka.
10. MUISTIKIRJA tällä hetkellä ruskeaa nahkaa efelanttikuvalla. voi kirjoittaa muistilappuja tai aatoksia
11. KYNÄ että voi kirjoittaa kahteen edelliseen
12 LAUKKU että voi kantaa viittä edellistä tavaraa.

löytyhän niitä 12. mutta ei olisi montaa muuta enää löytynyt mitä suunnilleen tulee ainaki usein käytettyä. paitti hammasharja ja sänky.