eihän tästä mittään tule, mutta kirjoitellaan vielä näitä hassutuksia vähän. tämä löytyi tiialta.

Luettele 5-10 tuotetta, joita sinulta löytyy AINA kotoasi. Mieluiten tiettyjä tuotemerkkejä, ettei mene perustuotteiden luettelemiseksi ("joo, mulla on aina sukkia ja hammasharja kotona"). Kerro myös lyhyesti, miksi juuri listaamasi tuotteet / tuotemerkit.

1. NOKKOSSHAMPOO  tätä saa vaikka ruohonjuuresta. oli ennen elokuuta mutta olivat nyt vaihtaneet merkkiä. ennen oli seassa timjamia, nyt muistakseni mäkimeiramia tämän takkutukan pesuun kun en halua mittään myrkkyjä käyttää niin pelkkää luonnontuotetta. tuo poistaa hilseen ja tuo kivan tuoksun. ja ei tarvihe aina ostaa uutta pulloa kun tuolla ruohonjuuressa täyttävät vanhan pullon halvennushintaan.

2. SOIJAMAITO uusi rakkaus. ei voi enää ilman elää. koitan juoda makeuttamatonta mutta joskus sortuu alpron makeutettuun...mutta onneksi se on ruokosokeria se makeus.

3. VUOHENMAITOSAIPPUA turveversio on mukavin, mutta ne muutkin. käy niin suihkussa kuin vain käsienpesuun. myös vuohenmaitovoiteet.

4. PIRKAN MANGO-APPELSIINIMEHU no ei tätä ole ihan aina. mutta melkein. ihan parhautta!! ja on vielä reilua kauppaa!

5. HUNAJA mieluiten sellaista pehmeää akaasiankukkaversiota mutta se on aika hintavaa. perushunajakin käy. voipi käyttää teehen, ruoanlaittoon, laittaa shampoon sekaan tai naamalle kun menee saunaan.

6. KAMOMILLATEE on ehdoton. muitakin teelaatuja oltava. mahdollisimman laaja valikoima. vaikka olenkin kahvin suurkuluttaja, myös teestä pidän kiinni. erinäiset yrittiteet on must, ja mustaa maustettua teetä oltava chain valmistusta varten. nyt uutena ihan oikeasti darjeelingistä ostettua parasta teelatua. sitä ei vaan taida uskaltaa juoda. hih.