tää on ollu nii monella. ei kukkaan minua haastanut, mutta nappasin sen silti. oli ainanki lunaralla ja elvenrootilla  eli listaa viisi voimamusiikkikappaletta. mutta kun enhän minä osaa valita, niin laitoin useamman. mun pitäisi opetella tota valitsemista kai. mutta tässä tällä hetkellä biisejä mitä kuuntelen usein. ja tällä hetkellä siis todella usein, koska mieli on maassa ja maailma on paha. ei se oikeesti mutta useesti tuntuu siltä nyt.

1. Tehosekoitin - Maailma on Sun


Anna tuulen puhdistaa, nostaa helmoja, heittää hiukset sekaisin
kevätmyrskyn kastella, mekko liimata kiinni vartaloos
niin olet kaunis, kaunis ja maailma on sun

- tarviiko tohon nyt enää sanoa mitään muuta. noinhan se vaan on. kun vaan muistaisi.

2. Antony and the Johnsons - Hope there's someone

Oh I'm scared of the middle place
Between light and nowhere
I don't want to be the one
Left in there, left in there

- tämä saa minut aina itkemään. mutta se on kaunista, puhdistavaa itkua.

3. Seppo Paarma - Pidä liekkis

Maailma on niinku peili niin se heijastaa; takasin sun omat asenteesi aina vastaa; niinku huutaa, niin se metsä vastaa; hyvä hyvää ja paha pahaa vastaan; elämä ei oo peli vaan lahja ota vastaan; ja koita pitää huolta ettet sitä haaskaa; ku se on kalleinta maailmassa

- suomi reggaeta loistavalla sanoituksella! kun joku potkii, niin tajuaa että hei on täällä vielä hyviäkin juttuja. ne vaan unohtuu.

4. Amadou et Mariam - Senegal fast food

tämän ihanan pariskunnan melodiat vie mukanaan. tulee aina hymy huulille ja rytmi lanteille.  olisin voinut laittaa minkä tahansa biisin. harmtitaa kun vaan ökyrikkailla on varaa mennä huvilatelttaan. ne ois ollu siellä perjantaina.

5. Bob Marley - Get Up Stand Up / Janis Joplin - Piece of my heart

bob ja janis kuuluu ikisuosikkeihin. valitsin vaan ekat biisit mitkä tuli mieleen. enkä osannut valita vain toista.


bubbling under:

placebo - the bitter end (kun kiukuttaa niin tämä täysille ni ei tarvi hakata päätä seinään....see you at the bitter end!)
qotsa - go with the flow (But I want something good to die for, To make it beautiful to live, I want a new mistake, lose is more than hesitate.)
kent - 747 - oikeastaan koko kentin tuotanto. melodiat ja sanoitukset. muistot ja tunnelmat.
the shins - new slang (Poika kerran laittoi kuulokkeet mun korville ja sanoi "this will change your life" ja siellä oli tää biisi. samanlainen "kohtaus" oli elokuvassa garden state, mutten tiennyt. suloinen Poika.)
the ark - it takes fool to remain sane ( It takes a fool to remain sane,  In this world all covered up in shame) ehdoton keikkabändi! se poistaa aina pahan mielen. levyltäkin kuuntelen kun on suu mutrussa ja muistelen ola salon lanteen keinuntaa.

tämä päivittynee joskus.