olimpa kauko röyhkän & lämppärinä olgan keikalla tavastialla. pääsin listalta. oli ihan hassua. enhän mä tunne ketään että joskus pääsisi rokkikeikalle ihan ilmaiseksi. ihan hassua. onneksi on pari kaveria joiden kaverit tuntee jotain tyyppejä :) ei mulla oisi ollut varaa mennä sinne. ja se oli kiva keikka. kauko keinutti hianosti lanteita partasuu hymyssä. olen kyllä vähän kipiä, mutta ei se niin haittaa.

rokkenroll on kivaa mutta välillä vähän tympii se sellainen rokkityyppien kaverien asenne, että ne jotka ei tunne oikeita ihmisiä on ihan out ja he on in kun tuntee. sitten katsotaan vessassa lisää kajalia ja hiuskiinnettä laittaessa pitkin nenää niitä taviksia. ihan kun ne ei itse olisi taviksia. ei ne mitään staroja ole vaikka tuntisikin jonkun. tai vähintään pitäisi sitten näyttää aidolta rokkifanilta. oranssissa kukkapaidassani ilman meikkiä en tainnut ihan sulautua joukkoon.

tää alkoi joskus myös ottaa suomeksi sanottuna pannuun aikanaan kun nuorena ja hehkeänä kävin reiveissä kolmasti viikossa. en kuulunut sielläkään inside piirehin JA en pukeutunut pvc- ja karva vaatteisiin niinkuin suurin osa. se ei vain sopinut mulle. välillä laitoin jotain erilaisempaa, välillä en. mutta aina sai tuta nahoissaan niiden "tärkeiden klubbaajien" katseet selässään ja kiherryksen. ei sielläkään saanut olla erilainen.

pitääkö aina näyttää siltä miltä muutkin? rokkikeikalla pitää pukeutua mustaan ja klubille mentäessä minihameeseen ja karvasäärystimiin? reggaeta ei saa kuunnella jos ei ole dread lockseja ja hip hopin ystävän tulee olla bling bling.

päivän piisit: kauko röyhkä - steppaillen,
olga - tämä pimeä puoli