olen tehnyt tämän kerran ennekin, mutta hauska meemi joten tehdään uudelleen. tällä kertaa sain sen simonelta.

eli 10 yhdellä kirjaimella alkavaa sanaa jotka jotenkin liittyvät minuun tai ovat minulle tärkeitä. tällä kertaa kirjaimeksi tuli V.

villasukat - parasta talvessa on lämpöiset jalat!
   
valokuvaus - rakastan vangita hetkiä filmille, ja olla tuntikausia pimiössä. 

vapaus - olla ja mennä, ettei kukaan sano että nyt teet väärin. kuitenkin muita kunnioittaen.

vipassana - meditaatiotekniikka jota koitan harjoitella. hiljaa oloa.

vohvelikestit - miksi pitäisi aina mennä baariin? mehua ja vohveleita kavereiden kanssa. IHANAA!

värit - pukeutumisessa, sisustuksessa ja kaikessa. värejä pitää olla piristämässä elämää. pitkään suosikit ovat olleet oranssi ja vihreä.

vastarinta - vääryyksiä vastaan tulee taistella. tosin oikein keinoin, lakia voi rikkoa tietyissä rajoissa jos osaa perustella HYVIN miksi ne lait eivät ole oikein. tasa-arvoisempi maailma olisi kaikkien parhaaksi, tulevaisuuttakin ajatellen. sen rakentaminen on aloitettava nyt eikä sitten joskus.

vegetarismi - olen semivege. kasvissyöntismi on parantanut omaa oloani. mutta joskus on pakko saada kalaa koska se on hyvää. kunnioitan vegaaneja mutten itse voisi ehkä ryhtyä. tykkään liikaa juustosta :)

vesi - vanhin voitehista. vesi tuntuu olevan lääke kaikkeen. masentuneena meren rannalle, talvella lumi valaisee, masu kipeänä kuumaan suihkuun ja se auttaa

vuodenajat - vaikka inhoankin syystalvea ja usein kevättalvea niiden loskaisuuden ja harmauden takia, olen silti onnellinen että meillä on täällä suomessa 4 vuodenaikaa. en aina viihdy suomessa talvea, mutta olen silti iloinen sen olemassa olosta ja mahdollisuudesta viettää valkoinen vuodenaika. kesällä suomessa on kaunista, samoin syksyllä ja keväällä. kun saisi ton loskap***a ajan vielä pois niin olisi paras.

ja niin...jos tahdot ottaa haasteen vastaan, jätä kommenttilootaan pyyntö niin annan kirjaimen :D

tänään soi: Velvet revolrer, Velvet underground ja Verve